Elvir Kalamperović iz Udruženja ugostitelja Bara kazao je da nove epidemiološke mjere nijesu realne, i jedino rješenje nastale situacije vidi u popuštanju mjera do 1. septembra.

Nove epidemiološke mjere Kalamperović smatra nerealnim iz dva razloga, piše rtcg.me.

“Prvo, svakako je veliki problem kako sa gostima tako i zaposlenima. Prvenstveno odraditi dio oko vakcinacije, obezbijediti potrebnu dokumentaciju oko PCR testa i ostalo, a onda i sama činjenica da treba sa svim tim izaći na kraj na samom ulazu u objekat. Ljudi neće da poštuju te stvari, dolazimo u razne probleme i konflikte,i onda se dešava da inspekcija nas kazni i onda mi budemo neodgovorni i ne želimo da ispoštujemo pravila koja su na snazi”, kazao je Kalamperović.

Foto: rtcg.me

Ne mogu, kako kaže, ugostitelji ili hotelijeru biti uvijek krivi.

“Iz razloga što trgovine rade normalno, sve radi normalno, mi smo ti koji ispaštamo”, kazao je Kalamperović.

Dodaje da se veći broj htelijera i ugostelja vakcinisao kako bi dao primjer ostalim građanima u cilju što skorijeg izlaska iz korona krize.

Kao jedino brzo rješenje, on vidi u popuštanju mjera.

“Smatram da mjere treba popustiti do 1. septembra da se na taj način izvuče maksimum iz sezone koja će ostati za pamćemnje”, kazao je Kalamperović i zahvalio je Vladi Crne Gore što su se stekli uslovi za ostvarenje rezultata u ovoj godini koji će, kaže, biti za pamćenje.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja