Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici prihvatila amandman Socijaldemokrata (SD) da smanjenje akciza za gorivo umjesto 40 bude 50 odsto, kao i da ta mjera umjesto mjesec dana traje do tri mjeseca, piše Pobjeda.me.

Foto: Mediabiro, arhiva

Ministar finansija Aleksandar Damjanović kazao je da amandmani, u odnosu na prvobitno rješenje, povećavaju vremenski period i procentualnu mogućnost intervencije vezano za oslobađanje, odnosno ukidanje jednog dijela akcizne obaveze na maloprodajne naftne derivate.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja