Centar za informacioni sistem Glavnog grada realizovao je projekat 100 besplatnih web sajtova za privredne subjekte, koji su se prijavili i dostavili neophodan materijal. Takođe, realizovano je pet obuka gdje su korisnici, uz mentorstvo zapošljenih u Centru za informacioni sistem, stekli neophodne vještine za samostalno održavanje web sajtova, kao i nadograđivanje istih.

Foto: podgorica.me

Kroz program podrške 100 besplatnih sajtova, pored izrade samog sajta, obuke održavanja istog, korisnici podrške dobili su i besplatan domen i hosting za period od godinu dana. Uz ovaj vid podrške, čija je procijenjena vrijednost 100.000 eura, korisnici su dobili priliku da svoje poslovanje promovišu na digitalnim platformama, te da ga dodatno unaprijede i učine vidljivijim.

 Dobitnici besplatnih sajtova istakli su da je u pitanju značajna pomoć za njihovo dalje poslovanje, naročito imajući u vidu da period pandemije značajno izmijenio način života i rada svih nas. Veb sajtovi su dostupni na https://100sajtova.me/

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja