Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) raspisala je, danas jednostavnu nabavku za izradu Idejnog rješenja za projekat toplifikacije Pljevalja „Za topla i čista Pljevlja – izgradnja primarnog toplovoda od TE „Pljevlja“ do grada”.

Iz EPCG je saopšteno da je otvaranje ponuda zakazano drugog decembra.

Izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin navodi da će nakon odabira najpovoljnijeg ponuđača projektant u roku od 45 dana, odnosno do kraja januara 2022. izraditi projekat, nakon čega slijedi revizija tog dokumenta i pribavljanje UT uslova, piše pobjeda.me.

Foto: EPCG/arhiva

-Ove aktivnosti planiramo da završimo do kraja februara 2022. godine, nakon čega ćemo raspisati javni poziv za izradu Glavnog projekta i izgradnju primarnog toplovoda od TE „Pljevlja“ do grada, po principu projektujuj i izgradi- istakao je Rovčanin.

Očekivana dinamika je da se nakon izbora najpovoljnijeg izvođača izrade Glavnog projekta (period do 60 dana) i njegove revizije (do 20 dana) pristupi izvođenju radova.

-EPCG je u budžetskim sredstvima planirala 2,5 miliona eura za projekat toplifikacije Pljevalja „Za topla i čista Pljevlja – potvrdio je Izvršni direktor EPCG.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja