,, Neophodna su urgentna i kontinuirana ulaganja u zdravstveni sektor kako bi i i pacijenti i stručno bolničko osoblje funkcionisali u boljim uslovima”, kazao je Krivokapić tokom posjete Opštini Nikšić.

On je, kako je saopšteno, iskazao naročito poštovanje i zahvalnost ljekarima koji su u zahtjevnom epidemiloškom trenutku odlučili da se vrate u Crnu Goru i budu dio njenog zdravstvenog sistema.

,, Neprocjenjiva je šteta za naše društvo da naši ljudi svoju kreativnu, stvaralačku energiju i znanja ne iskoriste na dobrobit Crne Gore, već da moraju svoju egzistenciju i profesionalnu reputaciju da stiču daleko od svojih domova, rekao je Krivokapić.

Foto: gov.me

Direktor nikšićke bolnice dr Marko Mitrović zahvalio je na pažnji, brizi i zahvalnosti koju je premijer Krivokapić iskazao osoblju ove ustanove za uloženi trud.

Mitrović je dodao da se nada da će Opšta bolnica Nikšić biti prepoznata kao jedna od najznačajnijih ustanova u sistemu crnogorskog zdravstva i da će, shodno njenom značaju, biti savjesni korisnik sredstava koja su najavljena kao buduća ulaganja iz budžeta u sistem zdravstvene zaštite.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja